Westlands vlees Westlands vlees
 

Nieuw: Barbecue rundvlees

Al onze soorten vlees zijn gegarandeerd hormoonvrij. Het vlees komt van een gezonde koe, die een goed leven heeft gehad. Proef zelf dat dit eerlijke en hormoonvrije vlees direct van de boer lekkerder smaakt.

 
 

Uit welke soorten rundvlees kunt u kiezen?

Het barbecue assortiment bestaat uit vijf soorten vlees, namelijk hamburgers, bavette, picanha, rib eye en entrecôte.

De hamburgers worden verkocht per 30 stuks en verpakt per vijf stuks. De hamburgers bevatten alleen zuiver rundvlees en zijn gekruid. (de hamburgers kunnen gluten bevatten) Wilt u meer dan 30 stuks en dus een grote bestelling plaatsen, dan krijgt u per mail te horen wanneer u de bestelling kunt afhalen.

De picanha en bavette zijn slow cookers. Deze twee soorten rundvlees zijn grote stukken vlees. Een picanha is bijvoorbeeld 1,5 tot 2kg en de bavette is een stuk rundvlees van 500gr tot 1kg. Langzaam garen op de barbecue is heerlijk met dit mooie malse stuk vlees van de koe.

Rib eye is een stuk van 1 tot 2kg en de entrecôte is een stuk van 1kg. Eerst garen en daarna mooie stukken van snijden.

Net zoals bij het vleespakket kan ieder stuk vlees in de vriezer bewaard worden.

 
 
Westlands vlees
 

Wat kost barbecue vlees?

Ieder stuk en soort vlees heeft te maken met dagprijzen. Op voorhand kunnen wij geen vaste prijzen communiceren. Bent u benieuwd naar de prijzen? Bel of mail en wij geven u de dag prijs door en plaatsen naar wens een bestelling. Betalen kan cash of per pin.


Bestel / reserveer een barbecue vlees »

Westlands vlees
 

Hoe bestelt u het vlees?

Klik op onderstaande link om een mail te sturen naar Westlands Vlees. Lukt het niet? Stuur dan een mail naar: info@westlandvlees.nl

Let op: Vergeet niet naast de bestelling [vleessoort en aantal] uw naam, mailadres en telefoonnummer te vermelden. Zonder één van deze gegevens kunnen we het vlees niet garanderen.

*alleen het hamburgerpakket van 30 stuks staat de volgende dag diepgevroren voor u klaar. Wilt u geen bevroren items maar vers vlees, geef dit aan in de mail.

Bestel nu barbecue vlees

Bestel barbecue vlees »

Optimale kwaliteit

Onze runderen hebben en krijgen alle rust en ruimte om goed uit te groeien. Zodra het tijd is voor de slager, wordt een koe alleen of met zijn tweeën op een rustige wijze zonder stress naar de slager gebracht.

 
Westlands vlees
Westlands vlees
 

Weten of ook eten?

Weten dat eerlijk en hormoonvrij vlees vaak veel lekkerder smaakt is een goed begin. Maar eten is pas echt weten. Daarom nodigen we u uit om ook ons eerlijke en heerlijke vlees te proeven.
Bestel / reserveer een vleespakket »
en u wilt niet meer anders!

Voor de prijs hoeft u het niet te laten want u koopt rechtstreeks van de boer! U bent niet duurder uit dan in de supermarkt. Koop een vleespakket en u eet kwalitatief hoogwaardig vlees dat gegarandeerd hormoonvrij is. Vlees van een gezonde koe die een goed leven heeft gehad. Alleen dat zou al reden genoeg moeten zijn....

 
Westlands vlees
 

Westlandvlees

Maasdijk 53
2691 PB 's Gravenzande
T: 0174 - 415736
E: info@westlandvlees.nl

 

Openingstijden

Op afspraak

 

Kvk 27358512 | BTW 67113813B01 | © westlandvlees