Westlands vleesWestlands vlees
 

Onze koeien

Meer dan 30 jaar fokken wij het Belgisch Wit Blauwe rund. Het vlees van dit ecologische ras is mager, mals en sappig dankzij de fijne spiervezels. Voor de beste constructie van het vlees krijgen onze runderen uitgebalanceerd voer. Stro, hooi en mais worden door ons zelf geteeld.

 
Westlands vlees
 

Dierenwelzijn

Dierenwelzijn en gezondheid staan bij ons zeer hoog in het vaandel. Onze runderen leven in een bosrijke omgeving en zijn volledig vrij in de wei. In de wintermaanden lopen onze runderen los binnen een potstal.

Westlands vlees

Rustig groeien

Vrouwelijke runderen krijgen, als ze twee jaar oud zijn, hun eerste kalf. De kalfjes groeien in alle rust op bij hun eigen moeder. Zodra het tijd is voor de slager wordt een koe alleen of met zijn twee├źn op een rustge wijze, dus zonder stress, naar de slager gebracht.

 
Westlands vlees
Westlands vlees
Westlands vlees
 

Ons vlees

Ons vlees is gegarandeerd vrij van hormonen. Door uitgebalanceerd voedsel, ons eigen mais, stro en hooi en de diervriendelijke leefomstandigheden produceren wij hoogwaardig vlees. Dat zou u echt eens moeten proeven...


Lees meer over vleespaketten »

Westlands vlees
Westlands vlees
 
Westlands vlees
 

Weten of ook eten?

Weten dat eerlijk en hormoonvrij vlees vaak veel lekkerder smaakt is een goed begin. Maar eten is pas echt weten. Daarom nodigen we u uit om ook ons eerlijke en heerlijke vlees te proeven.
Bestel / reserveer een vleespakket »
en u wilt niet meer anders!

Voor de prijs hoeft u het niet te laten want u koopt rechtstreeks van de boer! U bent niet duurder uit dan in de supermarkt. Koop een vleespakket en u eet kwalitatief hoogwaardig vlees dat gegarandeerd hormoonvrij is. Vlees van een gezonde koe die een goed leven heeft gehad. Alleen dat zou al reden genoeg moeten zijn....

 
Westlands vlees
 

Westlandvlees

Maasdijk 53
2691 PB 's Gravenzande
T: 0174 - 415736
E: info@westlandvlees.nl

 

Openingstijden

Op afspraak

 

Kvk 27358512 | BTW 67113813B01 | © westlandvlees