Westlands vleesWestlands vlees
 

Over ons

Wij zijn een IKB erkend bedrijf. Wij voldoen aan gemaakte afspraken over de registratie van dieren, hygiëne, voer en het transport van de dieren.

 
Westlands vlees
 

Groeicyclus

De vrouwelijke runderen krijgen als ze twee jaar oud zijn hun eerste kalf. De kalfjes blijven op het bedrijf om daar weer mee door te fokken. De koeien worden bevrucht door eigen dekstieren (dus geen inseminaties).

Als de koeien drie keer hebben gekalfd worden ze afgemest om naar de slager te gaan. Jaarlijks vinden er 50 kalvingen plaats.

Westlands vlees

Geen stress

Onze runderen hebben en krijgen alle rust en ruimte om goed uit te groeien. Zodra het tijd is voor de slager wordt een koe alleen of met zijn tweeën, zonder stress, naar de slager gebracht. Heel anders dan dat ze bijvoorbeeld met zijn twintigen in een grote veewagen naar een groot slachthuis gaan waar stress vaak onvermijdelijk is.

 
Westlands vlees
Westlands vlees
Westlands vlees
 

Ons vlees

Ons vlees is gegarandeerd vrij van hormonen. Door uitgebalanceeerd voedsel, ons eigen mais, stro en hooi en de diervriendelijke leefomstandigheden produceren wij hoogwaardig vlees. Dat zou u echt eens moeten proeven...


Lees meer over vleespaketten »

Westlands vlees
 

Weten of ook eten?

Weten dat eerlijk en hormoonvrij vlees vaak veel lekkerder smaakt is een goed begin. Maar eten is pas echt weten. Daarom nodigen we u uit om ook ons eerlijke en heerlijke vlees te proeven.
Bestel / reserveer een vleespakket »
en u wilt niet meer anders!

Voor de prijs hoeft u het niet te laten want u koopt rechtstreeks van de boer! U bent niet duurder uit dan in de supermarkt. Koop een vleespakket en u eet kwalitatief hoogwaardig vlees dat gegarandeerd hormoonvrij is. Vlees van een gezonde koe die een goed leven heeft gehad. Alleen dat zou al reden genoeg moeten zijn....

 
Westlands vlees
 

Westlandvlees

Maasdijk 53
2691 PB 's Gravenzande
T: 0174 - 415736
E: info@westlandvlees.nl

 

Openingstijden

Op afspraak

 

Kvk 27358512 | BTW 67113813B01 | © westlandvlees