Biefstuk wordt gesneden van de bovenbil, het spierstuk of de lende. In deze bereidingswijze wordt de biefstuk gegeten als een stuk vlees bij het eten. Ben je benieuwd naar variaties op de oer-hollandse biefstuk?
Biefstuk maar dan Oer-Hollands. De biefstuk is een erg populair stukje vlees. De biefstuk is dan ook in elk vleespakket verwerkt. Zo lekker heb je ze nog nooit gehad, mits goed bereid. Daar willen wij je graag bij helpen. Je hebt niet veel nodig om een mooi stukje vlees te bereiden.
Variaties
Onze favoriet is alleen vlees met een beetje kruiden, maar wij begrijpen dat er meer mensen bestaan. In de supermarkt zie je wel eens kruidenboter erbij verpakt. Of denk eens aan wat pittigere kruiden, zoals chili vlokken. Een heerlijk sausje kan ook een groot verschil maken, zoals champignonnensaus of pepersaus.
RECEPT
Biefstuk wordt gesneden van de bovenbil, het spierstuk of de lende.
DETAILS
INGREDIËNTEN
BEREIDING
NOTITIES
Biefstuk is snel klaar, maar heeft al uw aandacht nodig. Het vlees kan bereidt worden, wanneer het op kamertemperatuur is. Wanneer u gaat bakken kunt u niet weglopen bij de pan. Zodra het aan beide kanten is dichtgeschroeid kunt u het even laten staan, zodat de warmte het vlees intrekt. Maar let op(!) niet te lang als u uw biefstuk medium of rawr eet.
Eet smakelijk!
Geef een reactie
Je moet ingelogd zijn om een reactie te geven.