Suddervlees van runderlappen zijn eigenlijk sudderlapjes en dus ideaal voor een stoofpannetje. Altijd zacht smoren en stoven.
Suddervlees van Runderlappen. Dit recept wordt al tientallen jaren gebruikt. Vroeger was er niet zoiets als de receptengids van de Allerhande. Toen moest je het hebben van recepten van moeder, oma, tante of schoonfamilie. Suddervlees werd gemaakt van de lappenvlees van de koe, zoals runderlappen. Het is een mooi stuk vlees dat dik gesneden wordt. Je kunt het als geheel in de pan doen of in stukjes snijden.
Variaties
Ben jij meer van de exotische kruiden? Gebruik dan naast peper en zout vooral jouw eigen ingeving. Dit recept is de basis, maar je kunt van deze runderlappen natuurlijk ook andere dingen bereiden dan alleen suddervlees. Laat je het ons weten?
RECEPT
….
DETAILS
INGREDIËNTEN
BEREIDING
NOTITIES
Het vlees is de volgende dag echt op zijn lekkerst. Lukt het u om het vlees een dag van te voren te maken of niet al het vlees op te eten, dan kunt u de volgende dag de pan verhitten en van het vlees genieten.
Heb je geen runderlappen meer, gebruik dan sukade-lappen of riblappen.
Met al deze lappen kun je allemaal stoofpotje maken.
Eet smakelijk!
Leuk om de recepten te lezen en te gebruiken!!