Westlands vleesWestlands vlees
 

Eten is weten

Met ons vleespakket eet u kwalitatief hoogwaardig vlees dat gegarandeerd hormoonvrij is. Vlees van een gezonde koe die een goed leven heeft gehad. Vlees direct van de boer en niet duurder dan de supermarkt.

 
 

Wat zit er in ons vleespakket?

Voor onze vleespakketten selecteren we tien delen van de koe. De vleespakketten bevatten, afhankelijk van de hoeveelheid, een mix van zes tot tien van de onderstaande delen. De kiloprijs is gebaseerd op deze mix.

 
 
Westlands vlees
 
Westlands vlees
 

Wat kost een vleespakket?

Een vleespakket kost rond de 12,50 per kilo. Gezien de inhoud en de kwaliteit absoluut niet duurder dan de supermarkt. Een vleespakket bevat een mix van zes tot tien delen van de geselecteerde koe. De kiloprijs is gebaseerd op deze mix.

U kunt kiezen uit een medium of een groot vleespakket. Een medium vleespakket bevat 5 tot 7 kilo hoogwaardig vlees en een groot vleespakket 11 tot 14 kilo.


Bestel / reserveer een vleespakket »

 

Hoe werkt het?

Bij voldoende reserveringen selecteren we een geschikte koe en gaat deze naar de slager. De slager zorgt dat alle soorten vlees separaat en goed worden verpakt en gelabeld. U kunt er voor kiezen om bepaalde porties kleiner te maken, direct te consumeren of in te vriezen. Voor uw vriezer moet u bij 6 kilo denken aan ongeveer vier hele broden qua volume.

De eerstvolgende koe verwachten wij binnenkort te selecteren. Het vleespakket zal dan in de derde week van januari 2020 klaar liggen. U kunt een vleespakket reserveren. LET OP: We vragen hiervoor een kleine aanbetaling. Zonder aanbetaling kunnen we geen vleespakket garanderen.


Bestel / reserveer een vleespakket »

 

Optimale kwaliteit

Onze runderen hebben en krijgen alle rust en ruimte om goed uit te groeien. Zodra het tijd is voor de slager, wordt een koe alleen of met zijn twee├źn op een rustige wijze zonder stress naar de slager gebracht.

 
Westlands vlees
Westlands vlees
 

Weten of ook eten?

Weten dat eerlijk en hormoonvrij vlees vaak veel lekkerder smaakt is een goed begin. Maar eten is pas echt weten. Daarom nodigen we u uit om ook ons eerlijke en heerlijke vlees te proeven.
Bestel / reserveer een vleespakket »
en u wilt niet meer anders!

Voor de prijs hoeft u het niet te laten want u koopt rechtstreeks van de boer! U bent niet duurder uit dan in de supermarkt. Koop een vleespakket en u eet kwalitatief hoogwaardig vlees dat gegarandeerd hormoonvrij is. Vlees van een gezonde koe die een goed leven heeft gehad. Alleen dat zou al reden genoeg moeten zijn....

 
Westlands vlees
 

Westlandvlees

Maasdijk 53
2691 PB 's Gravenzande
T: 0174 - 415736
E: info@westlandvlees.nl

 

Openingstijden

Op afspraak

 

Kvk 27358512 | BTW 67113813B01 | © westlandvlees